Top

Auto bestickeren?
Rijdende reclame voor jouw bedrijf

Auto bestickeren: reclame die blijft hangen

Wil je jouw auto of auto’s laten bestickeren? Alfabet Reclame is de specialistische partner die graag met je meedenkt in het hele proces. Om jouw auto goed te kunnen beletteren, is er kennis en kunde nodig, maar ook de ruimte en juiste materialen om dit tot in perfectie te kunnen uitvoeren. Je wilt voor een lange periode gebruik maken van optimale reclame. Daarbij is kwaliteit van uw autobelettering noodzakelijk.

Fleetmarking: beletteren van bedrijfsauto’s

Samen met jouw bedenken we wat we gaan communiceren op de auto’s. De bestickering moet voldoen aan de communicatiestijl en moet de juiste doelgroep aanspreken. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een gedegen en op maat gemaakt advies te geven. Wij presenteren je graag een compleet ontwerp en professioneel advies over het gebruik van de juiste folies maar ook full colour bedrukking.

Een afspraak maken

Wij helpen jouw van A tot Z met het bestickeren van de auto’s of bedrijfswagens.

Martin de Jonge, Bedrijfsleider

Auto bestickeren nazorg

Wij garanderen een perfecte levering, maar bij schade aan uw voertuig is het van belang dat uw auto, bus of vrachtwagen er na herstel weer net zo uitziet als voorheen. Wij zorgen voor een snel herstel van de reclame aan uw voertuig.

Een afspraak maken

Onze vakkenners

Laat je inspireren door onze creatieve sign oplossingen

Materiaalkennis en creatief denken komen bij sign & print samen. Mirjam Reurink is onze projectmanager Sign & Print met meer dan 12 jaar ervaring.

Aangenaam! Kennis maken?
Neem vrijblijvend contact op.